Over ons

  altijd een passende interieurarchitect
  Architectenregister geregistreerd
  Laat je inspireren
  Stel al je vragen

Hét platform voor geaccrediteerde Interieurarchitecten

Er zijn naast de interieur- of binnenhuisarchitecten nogal wat mensen die zich met het interieur bezighouden, denk aan projectinrichters, interieurontwerpers of ruimtelijk vormgevers. Opdrachtgevers weten vaak niet meer wie ze moeten benaderen voor hun interieurprojecten. Bovendien weet 81,5% van alle opdrachtgevers niet precies wat een interieurarchitect doet, of wat de meerwaarde is van een interieurarchitect. Te duur of ‘kan ik zelf wel’ zijn veelgehoorde opvattingen.  Om deze reden is, in samenwerking met interieurarchitecten, ‘Zoek een interieurarchitect’ opgericht. Op dit platform kunnen opdrachtgevers via een laagdrempelige manier in contact komen met de interieurarchitect die aansluit op hun persoonlijke voorkeuren. Daarnaast profiteren de interieurarchitecten van de vele voordelen die dit platform met zich meebrengt.

N

Onafhankelijk platform, exclusief voor in het architectenregister geregistreerde interieurarchitecten;

N

Vergroot de online zichtbaarheid en het bereik van de leden;

N

Draagt bij aan de top-of-mind positie van de interieurarchitect;

Altijd verzekerd van kwaliteit en deskundigheid

Al onze interieurarchitecten zijn officieel ingeschreven bij Bureau Architectenregister, wat betekent dat ze voldoen aan de opleidingseisen die de Wet op de Architectentitel stelt. Deze opleidingseisen zijn ook in Europees verband vastgelegd. Met een interieurarchitect van ‘Zoek een Interieurarchitect’ kun je dus altijd vertrouwen op ruime ervaring, deskundigheid, duidelijke afspraken en degelijke contracten.

Wat interieurarchitecten over ons zeggen

Interieurarchitecten en hun wederwaardigheden, die hun kennis en professionaliteit rondom de dagelijkse praktijk in hun projecten delen. Hoogwaardig, trots en eerlijk. Ik denk zeker dat een platform als deze zeer welkom is.

De niet-herkenning van de interieurarchitect heeft al heel lang een negatieve lading. Ik ben van mening dat dit initiatief een goede bijdrage zal leveren aan de (h)erkenning van de interieurarchitect

Wie zijn wij? 

Patrick Riemers

Patrick Riemers

Eigenaar en Online Marketing Specialist

Patrick is eigenaar van Presult, full-service B2B digital agency, en is al jaren actief met online ondernemen. Patrick is een energieke ondernemer die veel leest en kijkt om zo telkens te blijven leren. Alle opgedane kennis past hij graag toe op zijn projecten en helpt hier graag mensen verder met hun online activiteiten.
Vincent Verboom

Vincent Verboom

Online Marketeer

Gedreven taalstrateeg met een passie voor online media. Creatief met content. Kent alle spreekwoorden op zijn duimpje. Gaat door het vuur voor een mooi verhaal. Houdt van smalltalk, maar ook van big change. Helpt doelen omzetten naar resultaat. Doet het niet voor minder.

Meld je aan als interieurarchitect!

Als professional op ZIA wordt je voor potentiële opdrachtgevers zichtbaar als een officieel in het architectenregister geregistreerde interieurarchitect. Daarnaast geniet je van de vele voordelen die dit onafhankelijke platform met zich meebrengt.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang alle recente ontwikkelingen direct in je mailbox!