Interieurarchitect Eindhoven

  altijd een passende interieurarchitect
  Architectenregister geregistreerd
  Laat je inspireren
  Stel al je vragen

  De juiste interieurarchitect in Eindhoven vinden is niet moeilijk met Zoek een Interieurarchitect. De bij ons platform aangesloten geaccrediteerde interieurarchitecten hebben oog voor architectuur en design en maken van elk particulier en/of zakelijk interieurproject een positieve en inspirerende beleving.

  Professionaliteit gewaarborgd

  Het vak van interieurarchitect is een beschermde beroepstitel. In Nederland mag iemand zich alleen interieurarchitect noemen wanneer diegene een mastergraad heeft op het gebied van interieurarchitectuur, in het register van de BNI staat vermeld en voldoet aan de eisen conform de Wet op de Architectentitel. Hierdoor weet je zeker dat je te maken hebt met een professional.

  Een interieurarchitect…

  • … optimaliseert de bestaande leef- en/of werkomgeving volgens de identiteit en stijlvoorkeuren van de aanvrager;
  • … heeft verstand van regelgeving en inventariseert of er vergunningen nodig zijn voor verbouwingswerkzaamheden;
  • … geeft vorm en plaats aan de ruimtelijke indeling en inrichting en let hierbij op de integratie van technische aspecten, afwerking, meubilering, stoffering, accessoires, verlichting en kleurkeuze.

  Vind een interieurarchitect in Eindhoven

  In Eindhoven en omgeving zijn veel interieurarchitecten te vinden. Elk met hun eigen stijl en ontwerpvisie. De diensten die zij aanbieden verschillen onderling. Waar de ene interieurarchitect zich meer toelegt op zakelijke toepassingen, richten anderen zich juist vooral op de particuliere markt of een combinatie van die twee.

  Altijd een passende interieuroplossing

  De interieurarchitecten op Zoek een Interieurarchitect creëren passende interieuroplossingen waarbij innovatie, ruimtelijkheid, functionaliteit en kwaliteit samenkomen. Je kunt vertrouwen op ruime ervaring, deskundigheid, duidelijke afspraken en degelijke contracten.

  Vind de interieurarchitect die bij jou past op Zoek een Interieurarchitect.

  Bekijk hier de interieurarchitecten

   

   

  Interieurarchitecten in je provincie:

  Noord-Brabant