Nieuw: zakelijk Vitra-meubilair leasen

De lijfspreuk “Be a good host!” van Vitra-boegbeeld Charles Eames is voortaan voor iedereen weggelegd. Designlinq, huis van hedendaags designmeubilair, maakt het vanaf nu mogelijk Vitra meubilair tegen een scherp tarief zakelijk te leasen. Een hoogwaardig interieur zonder hoge aanvangsinvestering, wie wil dat nu niet?

Vitra meubels leasen

Je kantoorruimte, winkel, restaurant of hotel inrichten naar je persoonlijke wensen gaat doorgaans gepaard met hoge kosten. Wanneer je flexibiliteit nodig hebt en hoge investeringen wilt voorkomen, biedt het leasen van Vitra meubels uitkomst. Zo worden de uitgaven over een langere periode verspreid en hoef je tussentijds geen concessies te doen aan de uitstraling die je voor je bedrijf nastreeft. Het bespaarde kapitaal kan vervolgens weer worden aangewend voor andere investeringen.

De voordelen van Vitra lease in het kort:

  • Behoud van liquiditeit
  • Geen hoge investeringskosten
  • Altijd de nieuwste Vitra-collecties

Uitgebreid aanbod Vitra meubilair

Vitra grossiert in unieke, inspirerende en functionele zakelijke interieurtoepassingen die een comfortabel thuisgevoel creëren voor zowel gebruiker als bezoeker. De collectie Vitra meubels is niet alleen bijzonder, maar ook ongewoon groot. Het Vitra leaseaanbod is van toepassing op de volledige Vitra collectie van Designlinq, waaronder (bureau)stoelen, verlichting en diner- en vergadertafels. Bekijk hier het leaseaanbod Vitra-meubilair.

Met het scherpe Vitra leaseaanbod van Designlinq staat niets de ervaring van pure luxe nog in de weg.

Voor meer informatie: www.designlinq.nl