Workshop of Wonders

Interieurarchitectuur en inrichting leveren ons het medium om de emoties te uiten die mensen voelen, een hulpmiddel om verbinding te maken met de wensen en behoeften van het leven. Workshop of Wonders is een studio die precies dat doet; we vertalen immateriële emoties zo direct mogelijk naar een tastbare omgeving. We willen het karakter van onze klanten en hun gasten weerspiegeld zien in onze ruimtes, we houden van een uitdaging, maar we houden ook echt van resultaten!
Creating interiors with your identity
Identiteit is een centraal thema in het privé- of professionele moderne leven. Vanaf de oprichting van de Workshop of Wonders in 1993 hebben we het creëren en vertalen van een passende identiteit centraal gesteld in onze interieur- en meubelontwerpen.
Al onze klanten zijn individueel in hun hopen, dromen en karakters. Ze willen allemaal dat hun omgeving iets over zichzelf en hun bedrijf zegt. We bestuderen hun persoonlijke en professionele identiteit grondig en creëren manieren om hun uniekheid te vertalen naar de fysieke ruimtes die ze innemen.
Renovatie en herbestemming
Werk- en leefruimten veranderen voortdurend. Ze worden bijgewerkt naar nieuwe standaarden en nieuwe functies. Workshop of Wonders heeft deze veranderingen van meet af aan geïmplementeerd, we zijn gespecialiseerd in het aanpassen van bestaande gebouwen, historisch of modern.

Al bijna 25 jaar worden vanuit onze ontwerpstudio toonaangevende interieur projecten gerealiseerd voor opdrachtgevers als TALPA, Staatsbosbeheer, Nike en BNN-VARA. Naast ons specialisme in innovatieve werkomgevingen, horeca en leer omgevingen realiseren wij met grote overtuiging en regelmaat ook particuliere projecten.

Neem gerust contact op om een vrijblijvende afspraak met ons te maken. Jij geeft ons de ruimte en we geven je een onvergetelijk resultaat!

Profielfoto
Workshop of Wonders
Workshop of Wonders
Domstraat 25, 3512 JA Utrecht
workshop-of-wonders heeft nog geen recensies.

Workshop's projecten

    Samenwerkingen

    Workshop's partners

    Workshop heeft geen partners geselecteerd

    Geschreven blogs & artikelen