Wij zijn Woongeluk.nl

Wij zijn interieurontwerpers, binnenhuisarchitecten en interieurstylisten. We werken kei-hard om interieurontwerp makkelijk, toegankelijk en betaalbaar te maken voor een grote groep mensen.

Woongeluk.nl is gegroeid uit een heldere gedachte: interieurarchitectuur is een middel, nooit het doel.

Dat is wel wat veel architecten en ontwerpers je proberen te verkopen. Het gaat bij ons daarentegen echt om jouw behoefte. Die staat altijd centraal. Ruimtelijke vormgeving is de kern van ons aanbod. Maar zodra we merken dat ons aanbod niet past bij de vraag vanuit gebruikers, dan passen wij ons daar rigoreus op aan.

Iedere consument is vandaag de dag goed geïnformeerd én houdt graag de regie over inhoud en kosten. Niet iedereen heeft een groot budget. Maar los van de verschillen in onze budgetten, willen we allemaal maximaal rendement op onze investering.

Daarom ontwikkelden wij een online model voor interieurontwerp. Dat houdt vooral in dat we onze bedrijfsvoering op veel vlakken compleet op zijn kop hebben gezet. We hebben onze kostenstructuur bijvoorbeeld opnieuw uitgevonden. Met Woongeluk.nl kunnen we jou zo de beste kwaliteit oplossingen bieden voor een veel lagere prijs.

Bij ons bepaal jij zelf welke en hoeveel hulp je van ons afneemt. Jouw behoefte staat continu centraal. Wij passen ons proces daarop aan. De oplossingen die we bieden kunnen gaan over de ideale indeling van je huis of kamer(s). Over verbouwingen. Over interieurstyling. Afhankelijk van hoeveel en hoe snel je wilt, controleer je zelf de hoogte van je factuur. En we geven vooraf harde resultaat garanties af. We geven enerzijds duidelijk aan wat we van jou nodig hebben. Anderzijds wat je van ons mag verwachten en wanneer.

Zo maken we interieurontwerp geen exclusieve luxe voor een kleinere groep. Wij maken interieurontwerp toegankelijk voor een grote groep en dus vooral zeer inclusief.

Profielfoto
Wij zijn Woongeluk.nl
Team Woongeluk
Deken van Somerenstraat 4, 5611 KX, Eindhoven
woongeluk heeft nog geen recensies.

Team's projecten

    Samenwerkingen

    Team's partners

    Team heeft geen partners geselecteerd

    Geschreven blogs & artikelen