H&NK architectuur/interieur

"Een gebouw is om door mensen gebruikt te worden en is uitnodigend, vriendelijk en nuchter. Wij transformeren ruimtes in plekken die je graag wilt gebruiken."

Een kantoorpand of -ruimte vraagt om inleving in het bedrijf: waar staat het voor? wat doet of produceert het? wat voor soort organisatie is het en wat voor mensen werken er? De ruimte moet functioneel zijn en het doel dienen, vanzelfsprekend! Maar een kantoor kan ook een verlengstuk van de visie of strategie van een bedrijf zijn. Als medewerkers er met plezier werken en zich verbonden voelen met het bedrijf, zijn ze veerkrachtiger en productiever.
Wij houden van puzzelen met ruimte, juist als er beperkingen zijn. We bepalen niet wat mooi is, maar helpen met de zoektocht naar slimme en haalbare, maar ook praktische en duurzame oplossingen. Zo streven we naar een resultaat waar u zichzelf in herkent.

Wilt u ook uw kantoorruimte(s) verbeteren, maar er zo min mogelijk naar om hoeven kijken? We nemen het u graag tot aan de oplevering uit handen, maar zo, dat u wel de regie houdt.

Profielfoto
H&NK architectuur/interieur
Tanja Nieuwenhuyzen Kruseman
Affuitenhal 1, 1505 RE, Zaandam
tnkhennk-nl heeft nog geen recensies.
Samenwerkingen

Tanja's partners

Tanja heeft geen partners geselecteerd