Het Ontwerplokaal

Over Het Ontwerplokaal
Het Ontwerplokaal is opgericht door Sjoske van Kuijeren. Eigentijds warm en harmonieus kenmerkt de stijl van het bureau. Opdrachtgevers die professionele hulp nodig hebben bij de inrichting van een bedrijfsruimte, school of woning, kunnen hiervoor terecht bij Het Ontwerplokaal.

Of het nu gaat om een klein project of een grootschalige verbouwing: Het Ontwerplokaal zorgt voor het meest optimale interieuradvies en voor een goed lopend ontwerptraject. En dat altijd met aandacht voor de wensen en identiteit van de klant.

Voordelen van samenwerken met Het Ontwerplokaal
- goed in ontwerp, sfeer en materialen
- 17 jaar ervaring
- eerlijke en scherpe tarieven

Over Sjoske van Kuijeren
Sjoske werkte 16 jaar bij verschillende grote toonaangevende interieur- en architectenbureaus. Daar heeft zij veel ervaring opgedaan met het ontwerp van kantoren en scholen. Ze heeft daar als senior interieurarchitect leiding gegeven aan projectteams en was ze verantwoordelijk voor de communicatie met de opdrachtgever en alle betrokken partijen.
Voor dat ze 2 jaar geleden met haar eigen bureau startte werkte ze 11 jaar bij Hollandse Nieuwe. Dit bureau behoort tot de 5 meest toonaangevende interieur bureaus ’s van Nederland.

Profielfoto
Het Ontwerplokaal
Sjoske van Kuijeren
P.c. Hooftlaan 11, 1985 BE Driehuis
sjoske-van-kuijeren heeft nog geen recensies.

Sjoske's projecten

Samenwerkingen

Sjoske's partners

Sjoske heeft geen partners geselecteerd