Marleen van Boxtel Buro voor Interieurarchitektuur

Met een brede kennis en oprechte belangstelling voor de eisen en wensen van zowel zakelijke als particuliere klanten, zijn wij in staat uw vraag te analyseren en met volop creativiteit en ervaring de juiste oplossing aan te dragen. We zijn sterk in een kritische en logische denkwijze, werken georganiseerd, gestructureerd en consequent.  U kunt er van op aan dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Een duidelijke communicatie staat voorop in het volledige traject.

De wensen en behoeften van de opdrachtgever, die tijdens de gesprekken ruim aan bod zullen komen, worden vertaald in een esthetisch aantrekkelijk en functioneel geheel. Ons doel is om onze opdrachtgever een allesomvattende dienst te bieden op het gebied van Interieurarchitectuur. Uiteenlopend van kleine tot grote projecten, nieuwbouw of verbouw en van een project op sfeer- of productniveau tot volledig turnkey. Kortom: complete dienstverlening.

Buro voor Interieurarchitektuur zal het volledige traject starten vol inspiratie en enthousiasme, wat in een vervolgfase over zal gaan in een praktisch en oplossingsgerichte werkwijze. Hierbij gaan we voor het beste eindresultaat! Hungry for more? Neem dan contact met ons op.

Marleen van Boxtel | Buro voor Interieurarchitektuur

Profielfoto
Marleen van Boxtel Buro voor Interieurarchitektuur
Marleen van Boxtel
Kempenaarplaats 10, 5017 DX, Tilburg
marleen-van-boxtel heeft nog geen recensies.
Samenwerkingen

Marleen's partners

Marleen heeft geen partners geselecteerd