Hubbers interieurmakers

Heeft u plannen met uw interieur? Hubbers interieurmakers helpt u graag bij het hele proces. Wij ontwerpen interieurs en maatwerk meubels voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. We realiseren deze meubels in onze eigen werkplaats en monteren zelf het interieur bij u op locatie.

EEN INTERIEUR OM TROTS OP TE ZIJN
Wij willen dat u trots bent op uw interieur. Daarom zult u ervaren dat uw stijl, smaak en wensen tot in de detail tot uiting komen door de vakmensen van Hubbers interieurmakers. En dat allemaal met de hoogste kwaliteit en zonder zorgen.
 

OVER HUBBERS
Veertig jaar geleden begon Hubbers interieurmakers als een ambachtelijke meubelmakerij. Dat is nog steeds te zien aan de betrokkenheid en aanpak van het team van dertig medewerkers. Productiemethodes zijn veranderd, de liefde voor het vak niet.
 

DAAROM HUBBERS INTERIEURMAKERS
Het beste interieur komt pas tot stand als de opdrachtgever, ontwerper en meubelmaker perfect samenwerken. Bij ons vindt u daarom alles onder één dak.
Onze interieurarchitecten en interieurmakers overleggen continu met u en met elkaar over de juiste oplossing voor uw interieur. Wij zorgen dat uw wensen in hun beste en mooiste vorm ontworpen en gerealiseerd worden.
www.hubbers.nl

Profielfoto
Hubbers interieurmakers
Lonneke van Ooijen
Lieskes Wengs 6 6578 JK Leuth
lonneke-van-ooijen heeft nog geen recensies.
Samenwerkingen

Lonneke's partners

Lonneke heeft geen partners geselecteerd