Winning-Design

Een mooie, prettige leef- werkomgeving. Hiermee schep je de basis van waaruit je op je best kunt leven, genieten, presteren en functioneren. Ik help graag deze omgeving te creëren.

Het creatieve proces wat ontstaat bij het ontwerpen van een interieur heeft alles met gevoel en emotie te maken. De interactie met jou als opdrachtgever geeft mij de energie en inspiratie om aan de slag te gaan. Want een interieur is iets persoonlijks, je kunt eraan aflezen wie er woont en/of werkt. Dat is voor mij de essentie van een goed ontwerp. Dit kost meer tijd, maar dat heb ik er graag voor over.

Door goed te luisteren naar jouw wensen en na het stellen van fundamentele vragen worden de mogelijkheden op alle vlakken afgetast.  Als dit allemaal is besproken ontstaat het programma van eisen en wordt de opdracht door jouw ogen bekeken. Pas dan start een intense zoektocht om tot een passend ontwerp te komen. Zonder de bouwstijl, omgeving en het wensenpakket uit het oog te verliezen. De kleinschaligheid van het bureau bevordert een intensieve betrokkenheid met de opdrachtgever.

Als je mij als binnenhuisarchitect inschakelt levert dit niet alleen verrassende en originele ideeën op, het betekent ook dat je verzekerd bent van een ontwerp dat bij jou past.

 

Hartelijke groet,

Jacqueline Winnen.

Profielfoto
Winning-Design
Jacqueline Winnen
Siep 6, 6561KK Groesbeek
jacqueline-tieken-winnen heeft nog geen recensies.
Samenwerkingen

Jacqueline's partners

Jacqueline heeft geen partners geselecteerd