Bureau Jacobine van Beurden

Bureau Jacobine van Beurden is een bureau voor ontwerp, advies en realisatie op het gebied van (interieur)architectuur, kleurtoepassing, meubelontwerp en trend- en stijlconcepten en heeft zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Interieurarchitect Jacobine van Beurden startte eind 1988 onder eigen naam een bureau voor interieurarchitectuur. Het werkgebied is breed: van interieurontwerp en -concepten, renovaties en verbouwingen tot meubelontwerp, kleur- en interieuradvies. Met oog, oor en hart voor de gebruiker en een breed relatienetwerk staat het bureau niet alleen borg voor een goed ontwerp maar ook voor de praktische uitwerking, succesvolle uitvoering en een prettige samenwerking.

Of het nu gaat om renovatie bij herbestemming of om modernisering, inrichting, het ontwikkelen van een interieurconcept, meubelmaatwerk of een kleurenplan, in alle gevallen streven we ernaar om de ruimtelijke vormgeving zo veel mogelijk één geheel te laten worden met zowel de sfeer van de gebruiker als die van de bestaande architectuur. Het resultaat moet zo passend zijn, dat het natuurlijk voelt, alsof het altijd al zo bedoeld was.
Deelontwerpen, zoals een badkamer, een kastenwand of een lichtplan, behoren zeker ook tot de mogelijkheden.

Specialisatie
Jacobine van Beurden is gespecialiseerd in kleurontwerp en kleurtoepassing, zowel voor interieur als exterieur, bij schilderplannen, maar ook op het gebied van productvormgeving en kleur- en trendcollecties. Kleur is een krachtig en relatief goedkoop middel om de beleving van een gebouw of product te beïnvloeden.

Profielfoto
Bureau Jacobine van Beurden
Jacobine van Beurden
Laan van Meerdervoort 1565, 2555 BR Den Haag
jacobine-van-beurden heeft nog geen recensies.
Samenwerkingen

Jacobine's partners

Jacobine heeft geen partners geselecteerd