Doret Schulkes Interieurarchitecten

Past je huis niet meer bij je (veranderende) wensen? Daar hoef je niet voor te verhuizen! Maak (met of zonder mijn hulp) een huis waar je nog heel lang van kunt genieten! Hoe kan ik je helpen?

✔ Tips, lezingen en workshops.
✔ Korte (deel)adviezen en brainstormsessies.
✔ Complete verbouwings-/inrichtingsplannen.

Lang & gelukkig wonen in een heerlijk huis
Je woonomgeving heeft (vaak onbewust) veel invloed op je levensgeluk en je gezondheid. Het is mijn missie om een heerlijk huis voor iedereen beschikbaar te maken. Ik ben daarom altijd op zoek naar interieuraspecten die een positieve bijdrage leveren aan je geluk en welzijn. Het is geweldig om door middel van een goed ontwerp bij te dragen aan het geluk van anderen.

Deze zoektocht begon tijdens mijn studie Planologie aan de Universiteit van Amsterdam en tijdens mijn studie Architectonische vormgeving aan de ABK Maastricht. Vervolgens ben ik tientallen cursussen gaan volgen op allerlei terreinen (onder andere: Feng Shui, omgevingspsychologie en kleuren). Natuurlijk spelen de ervaringen van de afgelopen jaren, waarin ik met mijn bureau voor honderden mensen een ontwerp maakte dat een bijdrage heeft geleverd aan hun geluk, ook een belangrijke rol.

Verhuizen of je huidige huis aanpassen?
Het zou fantastisch zijn als ik jou ook mag helpen, op welke manier dan ook! Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Want ik wens ook jou een HEERLIJK HUIS!

Profielfoto
Doret Schulkes Interieurarchitecten
Doret Schulkes
Tuinstraat 8 | 5721 ZZ Asten
Doret Schulkes is een uitstekend binnenhuisarchitect gebleken. Zij heeft voor onze woonkamer een plan gemaakt met echt architectonische oplossingen voor opbergruimte en de zithoek. Daarnaast heeft zij know-how op gebied van meubels, verlichting en stoffering. Haar kleuradvies voor muren, plafonds en vloerkleed alsook de verrassende accentkleur voor de nieuw gekozen eettafelstoelen heeft onze woonkamer naar een hoger niveau getild. Voor ons volgende project: de keuken willen wij graag weer met Doret in zee.
Je gaat een huis bouwen. Hoe zorg je ervoor dat alles in een totaal plaatje klopt. Dat puzzelen kost best veel tijd. Wat je dan nodig hebt is iemand die je een duwtje in de goede richting geeft. Samen kom je dan tot verrassende resultaten. Waar je zelf niet zo snel aan denkt. Door de driedimensionaal tekeningen, kregen we een goed beeld hoe eindplaatje er uit kwam te zien. Doret was voor ons een hele fijne sparringspartner.

We wonen nu in een heel fijn huis, zoals Doret het altijd noemt.

Doret's projecten

    Samenwerkingen

    Doret's partners

    Doret heeft geen partners geselecteerd

    Geschreven blogs & artikelen