Interieurarchitect Gelderland

  altijd een passende interieurarchitect
  Architectenregister geregistreerd
  Laat je inspireren
  Stel al je vragen

Filter

 • Profielfoto

  Bram Loman

  ✓ Uw interieur, mijn zorg
  ✓ Visualisaties d.m.v. 3d CAD-software
  ✓ Specialisme in ontwerpen van scholen, apotheken en huisartspraktijken
  Bekijk profiel
 • Profielfoto

  Martin Koldenhof

  ✓ heer & meester in oplossingen
  ✓ daar waar de klant een ruimtelijke oplossing zoekt

  Bekijk profiel
 • Profielfoto

  Jacquelien Koopman

  ✓ Als interieurarchitect help ik met het ontwerpen van mooie & lichte ruimtes, met een goede en handige indeling, en een fijne sfeer thuis of op het werk.
  ✓ Met de thuisstudie: 'Opgeruimd wonen!' werkt u in 24 vrolijke on-line lessen toe naar een opgeruimd maar ook een heel praktisch en gezellig ingericht thuis.
  ✓ Als opruimcoach help ik u met het ordenen en het opgeruimd houden van al uw spullen & papieren. Om meer ontspannen te wonen en werken.
  Bekijk profiel

De juiste interieurarchitect in Gelderland vinden is niet moeilijk met Zoek een Interieurarchitect. De bij ons platform aangesloten geaccrediteerde interieurarchitecten hebben oog voor architectuur en design en maken van elk particulier en/of zakelijk interieurproject een positieve en inspirerende beleving.

Professionaliteit gewaarborgd

Het vak van interieurarchitect is een beschermde beroepstitel. In Nederland mag iemand zich alleen interieurarchitect noemen wanneer diegene een mastergraad heeft op het gebied van interieurarchitectuur, in het register van de BNI staat vermeld en voldoet aan de eisen conform de Wet op de Architectentitel. Hierdoor weet je zeker dat je te maken hebt met een professional.

Een interieurarchitect…

 • … optimaliseert de bestaande leef- en/of werkomgeving volgens de identiteit en stijlvoorkeuren van de aanvrager;
 • … heeft verstand van regelgeving en inventariseert of er vergunningen nodig zijn voor verbouwingswerkzaamheden;
 • … geeft vorm en plaats aan de ruimtelijke indeling en inrichting en let hierbij op de integratie van technische aspecten, afwerking, meubilering, stoffering, accessoires, verlichting en kleurkeuze.

Vind een interieurarchitect in Gelderland

In Gelderland zijn veel interieurarchitecten te vinden. Elk met hun eigen stijl en ontwerpvisie. De diensten die zij aanbieden verschillen onderling. Waar de ene interieurarchitect zich meer toelegt op zakelijke toepassingen, richten anderen zich juist vooral op de particuliere markt of een combinatie van die twee.

Altijd een passende interieuroplossing

De interieurarchitecten op Zoek een Interieurarchitect creëren passende interieuroplossingen waarbij innovatie, ruimtelijkheid, functionaliteit en kwaliteit samenkomen. Je kunt vertrouwen op ruime ervaring, deskundigheid, duidelijke afspraken en degelijke contracten.

Vind de interieurarchitect die bij jou past op Zoek een Interieurarchitect.

Bekijk hier de interieurarchitecten

 

 

Interieurarchitecten in je stad:

Apeldoorn | DoetinchemNijmegen