Vrijstaande woning "Oisterwijk"

Een mooie nieuwe start voor een gezin met 4 kinderen. De wens: een open ruimte met knusse plekken, waar iedereen contact met elkaar kan hebben. De bestaande serre werd getransformeerd tot een grotere, volwaardige aanbouw. Ook werd de keuken opengemaakt, zodat je in verbinding staat met elkaar dankzij de ontstane open ruimtes. Om tussen de living en eetkamer hetzelfde effect te creëren, maakten we aan de lange zijde een zitplateau, een haard en een wandmeubel. De achtergevel is volledig voorzien van nieuwe ramen met openslaande deuren voor een optimaal contact met de tuin.

Uitvoering Aannemersbedrijf Roger Michels

Doreth Eijkens | Interieur Architectuur
Doreth Eijkens
Contact opnemen
Project details Opdrachtgever

Frank & Marion



Partners

Aannemersbedrijf Roger Michels



Fotograaf

Jacomijn Dijkers



Plaats

Oisterwijk



Datum realisatie

2018