Kantoor renovatie

​​​​​​​​​​​​​​​In samenwerking met Michou van Gennip heb ik dit mooie ontwerp gemaakt voor het kantoor van ASF Fischer in Lelystad. We hebben het karakter van het pand zoveel mogelijk zichtbaar gelaten en de cultuur gevangen in mooie details zoals zichtbare moeren in het maatwerk. Één van de producten van ASF Fischer.

De producten van ASF Fischer gaven ons ook inspiratie voor het custom geprint tapijt en de geprinte stoffering. De zeshoekige vorm van een bout hebben we gecombineerd met het patroon van krassen op een stalen plaat in een grafisch geheel voor de tapijtvloer in blauw, grijs en groen tinten.

Het magazijn is zichtbaar vanuit de kantoren door een prachtig geplaatste glazen gevel en wordt nog eens benadrukt door de 'straat' die we aan de gangzijde hebben gemaakt.
Deze 'straat' wordt geaccentueerd in de lengte door het verlichte maatwerk meubel. In het maatwerk meubel zijn onder andere repro en opberg functies weggewerkt. Je kunt er even plaats nemen om over het magazijn uit te kijken en door de open vakken met dierbare items verteld het meubel meteen het verhaal en de historie van ASF Fischer.

Wij zijn erg trots op het eind resultaat en willen ASF Fischer en alle partners bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.
​​​​​​​​​​​​​​​​

Opdrachtgever: A.S.F. Fischer BV
Interieurarchitecten: Ab Oosterhof & Michou van Gennip
Aannemer: Livorno Projects
Tapijt: Print-tapijt.nl
Grafisch ontwerp tapijt: Studio MES door Mirthe Cuenen
Verlichting: MoreSenz
Installateur: Breed Installatietechniek
Meubilair: bogaerts & Satelliet Meubelen door De Projectinrichter | Kantoormeubelen en projectstoffering
Fotografie: Christiaan de Bruijne

#hospitalityarchitect #boutiquedesigner #boutiquehotel #boutiqueoffice #interieurarchitectuur

Ab Interieurarchitecten
Ab Oosterhof
Contact opnemen
Project details Opdrachtgever


Partners


Fotograaf


Plaats


Datum realisatie